Лудогорец ще си върне национал през лятото. Става въпрос за полузащитника Иван

...
Лудогорец ще си върне национал през лятото. Става въпрос за полузащитника Иван
Коментари Харесай

Лудогорец си връща национал на България

Лудогорец ще си върне национал през лятото. Става въпрос за полузащитника Иван Йорданов. През зимата 22-годишният състезател на разградчани бе даден чартърен на Спартак Варна. Той записа 7 мача за " соколите ", в които означи 1 гол.

През есента Йорданов бе в първия състав на " орлите ", които обаче взеха решение да го пратят да се обиграва в новака в елита, където да натрупа повече минути. Халфът се развива добре и стигна даже до националния тим при Младен Кръстаич. Сърбинът му даде късмет, а в Лудогорец са решили, че ще стартират да разчитат на него през идващия сезон. Наемът му е до лятото, а по-късно той ще се завърне на " Хювефарма Арена ".

Специалистът има намерение да постанова 22-годишния футболист по сходство на различен младеж на " зелените " Доминик Янков.

Петев към този момент е провел диалози с Димитър Димитров за играча. Той е разпитвал за това по какъв начин се развива, какво му липсва, къде би трябвало да акцентира и кои са най-силните му качества. Херо е извънредно удовлетворен от развиването на младока и желае да го задържи, само че това надали ще се случи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР